Isnin, 19 Julai 2010

Sepilok RDC, berhantu?


Wah... gawat! memang 'berhantu'...
'Berhantu' coz pungunjung2nya begitu bertali arus..especially waktu cuti.
Tau ka RDC ni apa?..hah...baca d gambar tu.. Hehehe..kamu ada ni?
Sepilok..Orang Utan yg ensem..pandai ia berposing bila di gambar.
Kalah posing orang yang bergambar bersamanya..hahaha..jangan marah tuan gambar..

Sebenarnya..ni gambar ehem..ehem..ku..tapi biasala kalau da ada sijil nikah tu..Hak Cipta Terpelihara tu menjadi...Gambarmu gambar ku jua..

Tempat ni besar juga..ada trail yang panjang kalau kamu mau jalan cni...kena tahanla...tahan 'lobang idung' dari kembang kempis...especially kalau jalan2 sama buah hati...
Ba..takazut (terkejut) nanti dia tengok tu idung...

Apa tidak..perjalanan tu dari kamu pijak tanah sampai x pijak..kenapa??
Ba..pernah naik jambatan gantung? jambatan Pulau Pinang tu nda dikira...itu kamu dalam kereta..
Ini..kamu berjalan d atas kaki sendiri. aku memang surrender bab2 begini.. GAYAT!...ndala ko kasi aku nuffnang 1K pun x mau..
Hehehe...kalau up ckit mau barangkali kan..nuffnang..kan..

Taaapi...walaupun begitu..ada air terjun geng! Na..ko ada d belakang rumah mu?.. Na.. aku pun ndada...waaakkaakkaaa...
Cantik...nyaman...udara segar...bilang (kata) Coca Cola ...Bbbrrrrrr.... blehla rehatkan otak..

Ok geng.. c u all in the next destination...
Daa...

5 ulasan:

ayaa alyy berkata...

mcm best jee. teringin nk g sabah laaa

maisyah berkata...

ya..sambil tgk hijau..sambil tengok mutiara juga...;P
just share..thanx for the comment..

Uruchimaru @ kf berkata...

uina mcm best jak ini tmpt nntilah ba klu sda kawen mo bln madu ini tnmpt hee..

Uruchimaru @ kf berkata...

salam cikgu maisyah yg baek hati..hambe dengan ini telah menjemput anda seorang dari 5 org untuk join contest lensa buruk ini tanpe paksaan walaupun mcm ade unsur2 paksaan hee..sekian,bah terima kasih ^-^

sile link ke sini :-

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/07/lensa-buruk-contest.html

Fantastic Ajane berkata...

wa... hebat ni...

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010