Jumaat, 22 Oktober 2010

Award Best Friend Online


Salam suma...
Ada sihat? teda sakit? (sama ja...)

YiiiiiieeehaaaaSaya dapat award again from lovely Ms Nury
yang lama menyepi...
tapi sudah kembali!
tup..tup...mengasi (memberi) award plak...

Thank you the very much...ya Ms Nury....

Okey, menurut Ms Nury ada sesi soal jawab..kalau org dulu2 kata jual bli pantun...
hehehe...tapi bukan pantunla..


Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

1. Ms Nury seorang yang peramah.... di layannya juga sapa pun yg bertandang ke blognya bukan bertendang-tendang ya...

2. Blog dia warna merah..bila berada d blog tu rasa cam dlm pawagam ja..best...

3. I like her..dont know..but I like her style..cool ja..

4. Mula2 Ms Nury berkecimpung dalam dunia blogger ni dia ada masuk blog saya...baru katanya...samala kita jawab saya...so selalula tengok perkembangan dia ni

5. facts yang terbaru dia pandai ambil hati....


Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

ok ni 6 fakta and 5 hobi kan..

1. I'm a wife and a mother of 2 children...

2. x suka make up... (coz lau make up nanti org ngorat.. owh..x rela di gode-gode...waakkkaaakkaaa...buleh?)

3. Suka mengenang perkara yang lalu untuk dijadikan iktibar di masa hadapan (kiranya..lebih berhati2)

4. Punya bad habit...pelupa! emm..what to do?

5. Suka berkawan dan mengenakan kawan..tapi tulung kawan jg ba...(apa kata kamu d c nun ...ya kan..?)

6. ya betul tu Ms Nury..agak gila-gila dan sporting (students saya pun sakap...ngee..) tapi tambah satu...agak Jeneral juga...(awasla kalau x ikut cakap....!)

7. suka cium bau paper yang baru beli..news paper ka,buku ka, majalah ka..

8. suka hidu minyak wangi yg ada d kedai2 yg d lawati (naik monyok da salesgirl...hehehe..)

9. suka mencuba masakan baru (sama la kita Ms Nury) dan makan tapi sedikit saja..memang camni takut senak perut

10. suka jalan2 cuci mata...shopping? x juga...tengok keperluan ya..


Pick your 10 most deserving recipients and describe them

1. Uruchimaru kf => generous man, love kids, paling terrrajin ni...
2. Fantastic ajane => my only friend yg ada blog...selalula kami bejuging2 d blog..sigu jg..sigu ijau hehehe..
3. wan Hazel => blog yg selalu bertenggek menuntut ilmu..(nowadays...)
4. anis=> mengingatkan saya kpd sorg student saya
5. nisa => baru ja kenal...tapi suka crita2 hal rumahtangga n kwn2 dia..interesting
6. furdenisia@online => blog berinformasi dan blog ijau jg ni..
7. myralove=> coz nama kita hampir2 kan..
8. tengkusri => kita sama profesyen...
9 dan 10 sebenarnya sm la untuk mommy pinky (i like pink..) and ellen (sempat kami berjejak kasih...kan...) ...buleh la double..

sila ambil ya..ambil ja..
Ok daa....


10 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

ekk,baru pas bgn tidu dpn pc sigu...huhuhu..

*garu kepala*

sigu terima kasih iye ,tapi sa dh pna buat lah hurm jan kecik ati aaa..

Uruchimaru @ kf berkata...

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/10/surat-berantai-dari-pacidotkom.html..

Uruchimaru @ kf berkata...

hurm xpelah geng puyer pasal esok sa buat iye..ok daa..sile senyum bgusx1000000..hihi

Fantastic Ajane berkata...

hi as... tq bg award ni... hehehe nti sa buat entry k..:)ko mmg terbaik la... hehehe

maisyah berkata...

Uru: ya welcome..ya ka..xpala..it is just an appreciation saja..

Jane: ya welcome too...

Mommy Pinky berkata...

Hi dear, tenkiu ye..ingt gak kt mommy pinky..hehee :)

nadzirah aqilah berkata...

sigu maisyah...

yeaaaahhhh!!! anis dpt award... terima kasih banyak2... terharu rasa.. gaya mcm dpt awarh ABP plak.. hihihihi

tapi kan... berukband anis sakit la tyme nie.. nanti dia dah kuar icu anis wat entry nie ek... hehehe..

Ellen berkata...

huhu sis..ni kisah jejak kasih ker...ok..TQ ..nanti ellen ambil dan buat entrynya yer...

maisyah berkata...

hehehe..
ur welcome gurls..

Ms Nury berkata...

Maisyah, tima kasih untuk 5 fakta mengenai Nury ;)

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010