Sabtu, 9 Oktober 2010

Question & Answer : Am I Happy?...Yup!

Huhhuhuhhu...
HaHAhAhahaa...
huahahuaaa....
WAAAKKaakAAAKKKAAAA....


gENG, kamu faham tidak baris-baris perkataan di atas tu??
Hehee... I AM HAPPY...at last.. yes..I am happy right now..

Sebabnya...
PERTAMA
I got my yahoo Mail back..how? ngee...Kan yahoo ada features privacy settings
menggunakan soalan dan jawapan...nasib baiklah pelupa aku ni time soalan tu keluar ok lagi tidak bingung-bingung..
jadi bila key in jawapan-jawapan bagi
soalan-soalan tu...POP!..terbuka akaun aku tuu...yg kena 'hack' tu kan..

Pastu apa lagi aku pun tukarla setting sumanya..hopefully..after this TUHAN
akan menunjukkan jalan yang benar kepada 'hacker' tu kan..kuasa tuhan lebih
SUPER...POWER!!!

Sedangkan sebelum ni..soalan dan jawapan yang ku berikan tidak match langsung!
tidak tahula camana dia buat eh...

Now..i know a little bit about her background...see... I said 'her' ok..from where dia beroperasi..tapi aku tidak sejahat dia..tapi maklumat itu remain safe with me..as long as 'U LEAVE ME ALONE'...

SEBAB KEDUA..
Setelah puas hatiku bersedih..selalu termenung..tiada mood..kurang ketawa...ingin menyepi dari dunia ICT..
at the end aku bermonolog dengan diriku...
apa rasionalnya aku berkeadaan begini??..untungkah aku? tidak! RUGI ADA LA!..sampai migrane bah tu...

Terdetik di hatiku ketika itu...BIARLAH..LEPASKAN SEMUA ITU..semua yang membelenggu diri dan fikiranmu..
SEMUA ITU HANYA PINJAMAN DUNIAWI SEMATA-MATA...
lepas saja minda dan kata hatiku berdiskusi...
ALHAMDULILLAH....AKU SEDAR DAN REDHA...
Ini tiada apa-apa...Biarlah Tuhan lebih Mengetahui dan Berkuasa atas segala yang berlaku..

Kalau dibilang marah memang marah!! tapi IMAN, SABAR dan TAKWA..
Itulah yang membezakan kita dengan orang-orang yang menurut nafsunya..
Betul kawan-kawan...??

TERIMA KASIH KEPADA KAWAN-KAWAN YANG MEMBERI PERTOLONGAN, KOMEN dan yang SUPPORT LA..
URUCHIMARU
MASA DAH TIME
MEERADACUTE
NUR
FANTASTIC AJANE

LALALAAA....

5 ulasan:

Fantastic Ajane berkata...

uhh happy for u ma fren.. u mentioned her..pempuan la 2 kn? but hacking ni mmg pemos skg as... so be carefull ja la..:)

Uruchimaru @ kf berkata...

bha gembire sbb sigu gembire..

syukur usai sudah segala masalah..

psst sigu,slmt senyum & gembire iye..

maisyah berkata...

Thanx jane and Uru..

Uruchimaru @ kf berkata...

slm sigu..aritu sa ade jumpe no. sigu dlm tenet..

012-8062844/0138715602...

nnti klu ade no tel ini:013-7850828 masuk sms itu no.tel sa aa sigu..ok dah

CahNdeso berkata...

Tak ada masalah yang tidak bisa diselesaikan! Ternyata awak pandai juga cari solusi...wkwkwkw... Btw I ve add your link on my blog...

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010