Ahad, 24 Oktober 2010

Tagging.....








apa putri cari tu...siap bw peta lagi..?
OO..Putri mau ikut tag org ya..
owait..owait...






Once you have been tagged, you are supposed to write a note

with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
(kalau saya tag..means i know more about u..if u r willing too...xda paksaan...no hearts ffeeling k...)

Thanx to Yana yg tag...

wokey...
15 random things, fact, habits, or goal about you (...10 yg lain da ada...bulih aa...)

1. I'm a science teacher
2. suka terus-terang (lau ada masalah dg saya talk to me face to face...saya x makan org..saya mkn tempe..ngee..) supaya kita dapat menyelesai masalah untuk kebaikan bersama..kan..
3. x suka penindasan...apatah lg depan mata...lau duk sebelah ni...hemm....abis la kamu kena sound awal2..
4. sangat menyayangi org yg sayang sm kita...yg x...biarla dia..sayang dia mahal kot..
5. Lau org x kenal mesti kata sombong tp lau da kenal...hee....
6. x suka make up tapi suka tgk mak andam make up pengantin..(mau retire apa ni olang..)
7. Habit....mamam kopok, fries sambil tgk TV..
9. I love cake and ice cream....yum..(tp makan ckit ya..ngee..)
10. benci org ego!
11. x suka haiwan...tp d rumah ada 3 ekor burung untuk anak2 (sebenarnya membantu tumbesaran anak2 agar lebih menyayangi org lain mahupun makhluk lain..haiwan ya..)
12. jangan berbohong padaku!
13. suka ketawa...hahaha..hihihi..huhuuhu...waaaakkkaaakakkaaaaa..
14. My goal...mengubah persepsi anak2 didik terhadap sains hingga menyukainya...
15. Anak2 menjadi anak soleh solehah, berjaya, berbakti kepada negaranya! ..(wah....niat..amiin kan..)

25 people to tag..(hee...bulih la berapa2 ja aa...)
1. Zarif > my students yg ada blog baik, mulus gitu...)
2. en. MASA DAH TIME > selalu ke cni tgk update sory semasa..
3. c2u > sebelum ni kita punya templet yg sama..tp kita x gaduh..baik dia ni..
4. syamilamohd> blog ibu2
5. opahcun93> br ja add link..emm..ms yg tepat utk kenal2 kan..betul ka ni opah?
6. ard daa > baik dia buat entry tentang cara kurangkan sakitr tekak..thanx ya..
7. Missrivebellmumun> first time tgk nama dia wow...marvelous..mau kenal jg ni..
8. Budak Nakal! > selau juga bertenggek kat blog dia
9. blog sha > blok kek sedaaaaap...
10. Irnie> jarang2 bertemu...so, kenal bleh? ehek..ehek..

Semoga mengetag2 ya...lau ada ms...la...
Daaa....

5 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

12. jangan berbohong padaku! <----YG INI BUAT SA TERBELIAK...

nur berkata...

semoga sains akan menyinar dgn kehadiranmu
ALL IN ONE

Mohd. Zarif Asyraf Bin Radzlee berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Irnie berkata...

tq mommykiut for tagging.. secepatnya sy cari masa tuk jwb tagnya ye.. :) salam ukhwah, ya ukhti.. :)

simply nana berkata...

br la leh kenai2 n mesra2 gitu...hik3..saya pun suke ketawa..ha3

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010