Sabtu, 17 Julai 2010

One Borneo in the house....


yah..jom ke One-B.. dahulunya tapak One-B ni hanya bukit dan hutan yang luas juga. Masa tu tahun akhirku d Universiti Malaysia Sabah. Tak sangka sekarang sudah berlaku transformasi..cam AF pula..

Perjalanan dengan memandu kereta sendiri..daripada pusat bandar KK mengambil masa 45 minit bila jalan tidakla BZ sangat k..kalau BZ aku tak jaminla 45 minit tu hehehe...better ikut jalan baru la banyak simpang-siur untuk elak trafik k..

This time bercuti-cuti dengan mak saya..anak-anak pun da besar..no dua tu pun da ada..hehehe...
Actually kami p dalam 2 hari yang berlainan..tu pasal baju x sama..Masa p ari tu ngam cuti krismas..memang meriah dengan Hohoho...Santa Claus ramai...

Shopping complex camni of course la banyak kedai jenama2 terkenal kan..tapi kami p main game n Kamdar ja...selebihnya makan..gambar..tengok konsert yang kebetulan ada pada ari tu..
Tengok la adik-beradik ni..khusyuknya main game..susah betul suruh tengok kamera..budak-budak memang suka..sekali sekala apa salahnya Bersebelahan One-B ialah Universiti Malaysia Sabah, sebelah Univ ni plak ialah Putrajaya, Kota Kinabalu, sebelah lagi McDonald..sebelah lagi Yayasan Sabah...tidak sampai 30 minit sampaila di pusat bandar KK!

Hee..next time maybe provide you all dengan map..what do you think?

4 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

bah ! wah mcm dekat2 sak hee.....

maisyah berkata...

ya ka..hehehe..mesti ari2 p cni kan..

Uruchimaru @ kf berkata...

uina ndaklah kite menjauh adalah hee..

maisyah berkata...

macam dekat betul ini..ntah2 jiran..hehehe..

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010