Ahad, 22 Ogos 2010

Mana Geng Blogger punya blog??

Alahai....
Semalam buat entry punya rajin konon2 mau login and ping kan ke Geng Blogger.. Tau2 x kuar pun banner dia d blog saya ni..

'Gapo mu lagu tu..?' 'Tim kai ya...?' Hah...nasib bahasa Tamil x tau..kalau ndak aku mau cakap juga ni supaya ati ku puas!

Tengok ni gambar orang tensen!!


Da banyak blog ku jelajah. Blog Uruchimaru..Blog Innz..Blog Budak Nakal..Blok Pokcik..Blog Mommy Pinky..dan lain-lain la..sori kalau x tersebut d atas k.. akhirnya ada entry tentang masalah ni...

- i'm yOuRs -

Rupanya GB ada masalah dan tengah work it out. So, geng2 lain yg juga risau...stop risau..risau..k. Baca entry ku ni atau klik link blog atas tu...selesai...

1 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

oh begitu rupenye GB! base ler tue server down cikgu!

*wah nme blog tu boleh hfl iye hee terima kasih!

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010