Isnin, 25 Oktober 2010

Birds festival, RDC

Sebenarnya, macam tidak mau post ni mlm...
tapi disebabkan i'm a bit not happy. Jadi rasanya kalau post enry ni boleh happy kali..
Coz banyak gambar2 d ambil...just to share cnila...

Ok...kami sekeluarga ada melawat ke Birds Festival, RDC sepilok. saja la da lama kami x kluar sama2...c dalink i tu BZ...Back to the nature... sekeliling ijau ja..(tp xda Incredible Hulk ya...ngee...)

Macam-macam ada time ni tau..ada pelukis handal yg akan melukis wajah-wajah kesayangan hamba (cam lagu dulu2..) eh...wajah2 org lain yg dtg pun bleh ba..pastu ada muik2 (muzik2 k..), aktiviti terjun dr atas pokok...ada jambatan gantung yg owh...gayat! (saya memang gayat ba..), trail atas pokok...emm...banyak la..

Burung? suma atas pokok...kalau guna camera khas jelasla..ni dr phone sj..
sayangnya..x suma dpt tangkap gambar... sowiiee...

k dah... jom layan gambar2 ni...












time naik bukit..ada mak,my children and my youngest bro..




Posing..ni mau balik




<--Ni sapa yg angkat anak2 saya ni?...ngee..my dalink...



*beriadahla..jgn x riadah.. rilekss..

5 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi burung? burung ape?

maisyah berkata...

burung kakak tua hihihi..!

Uruchimaru @ kf berkata...

aik? mcm pernah ku lihat jawapan tapi di mana iye..hihi...

Ms Nury berkata...

Macam best aje... Kalau Mai datang ke Langkawi Nury bawak Mai sekeluarga jalan2 di taman burung kaat sini pulak... Nak tak?

maisyah berkata...

Uru : emm...ulang tayang kan.. hahaha..

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010