Sabtu, 16 Oktober 2010

Do Your Best Ok..


Hehehe...
napa anak cigu tawa-tawa ni...? Putri memang suka pakai tudung mama dia.. Pulang saja dari sekolah...buka tudung.. Terus putri sambar tudung mama... macam makcik2 daa..

Sebenarnya entry ni dedicate to all my students juga la tapi... kali ni pelajar yang masih 'genit'.. Maklumlah form 2... Tidak lama lagi dorang exam... So, cigu buat ni entry khas untuk 'kamu semua' supaya bila buka FB nampak blog cigu pasal kamu...
Tujuan
nya ialah...

SUKAN..SUKAN JUGA BELAJAR JANGAN LUPA! Kerja rumah buat!
Hehehe..
kamu tau kan cigu paaaantang...
Bila orang kata tak tau ada keja rumah atau ndak siap teacher... NO..NO..NO...
Buat Pelan-pelan alah..bukannya banyak pun...
senang lagi tu..
Awassssss....


(ngee..ini cigu memang suka 'ugut'..but i's all for ur future... Sowiieee..)

Ok..ok..teda gambar la.. apa yang ada ni ja..pelajar yang sempat berkunjung ke rumah... Banyak rombongan tapi terlalu BZ layan tetamu sana-sini ndak sempatla mau 'kodak2' kan..
(sori ya...)



5 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi suke tgk si putri tu sigu..chumilllllllllllllllllllllllllllnye..!
bole sa copy dgn izin?

psst knp sume pki spek mata gelap? umah sigu silau ka? hihi.......larikkkk!

maisyah berkata...

si putri tu pantang dapat kamera trus posing tu yg org geram..cam mamanya posing2 aje..ahaks..
hehehe..ok ba kalau ko...(quote famous d sabah ni...)

Oo..anak2 itu 'trep2' artis ba...emm..nasib la sigu dorang ni layan ja zass...asal kelakuan d jaga semasa beraya kan..

Uruchimaru @ kf berkata...

oh ho..okx2 terima kasih saya copy taw !

mo bubuh di skrin pc kf bah!

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi salam sigu..ni link si putri chumil iye..

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/10/kisah-cinta-love-story.html

Fantastic Ajane berkata...

basar da anak ko as... mmg cumil c putri ni kan.. ingat pla sma c reen... hheheh

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010