Sabtu, 16 Oktober 2010

Didedikasikan Khas Buat Teman Maya..Terima Kasih..

Kenapa rajin update blog ni..?
Emm..banyak masa untuk buka lappy and cerita-cerita lalu mau di kongsikan...

Post ni sebenarnya di sebabkan ingin said THANK YOU kepada beberapa insan yang memberi inspirasi, idea serta semangat untuk berblogging..
Segala info yg ada d blog dorang ni memang yg peerrrgghh.....
Two thumbs up...ok..


Actually ramai lagi..tapi ni la antara blog yg selalu saya ulang alik...
rasa mau tau ja apa yg akan berlaku? apa crita dia ari ni?
dah la dorang ni rajinnya upload blog kan...
Respek...
Rasa jauh tapi dekat di hati...

Orait...

Pertama...

Saya nobatkan sebagai Blog Paling Friendly, Baik Hati, Prihatin dan Pemberi Komen Terbanyak

Thanx to you En Uruchimaru kf

Tuan blog ni.. memang friendly..mana2 blog saya p..
mesti ada dia..bagi komen..nasihat..apa2 la..d blog blogger lain..iya...

Prihatin pun...terutama menbantu semasa saya krisis dengan 'Hacker'!
ya la..saya baru lagi blog2 ni..(ada entry tentang ni...)

Pemberi komen terbanyak iaitu lebih dari 10 komen belum kira shoutmix lagi..
fuyoo..so friendly..prihatin..

Suka budak2 juga...ndak percaya?..jom tengok sini



Kedua...


Saya nobatkannya sebagai Blog Berinformasi Terkini

Thanx to you En MASA DAH TIME
Tuan blog ada buat laporan dalam blognya..tentang apa ya?
Hah...ni la dia....

Pemberi komen terbanyak bulan September 2010

Cik Tom, pemilik blog Tomato Gurl's Life (12 komen)
Cutezmommy, pemilik blog Segala Yang Ku Ada (8 komen)
Gnesop, pemilik blog Riwayat Hariku (6 komen)
Pencacai Alim, pemilik blog Pencacai Alim (5 komen)
Cikpia, pemilik blog Bila Cik Pia berkata-kata (5 komen)
Tehr, pemilik blog Teh Ramuan (5 komen)


Kemudian dinobatkan lagi...(ehek..ehek....)

Tempat Kedua Cutezmommy, pemilik blog Segala Yang Ku Ada

Kenapa Rumah hantu gagal dijual kalau rumah tu besar? Kebanyakan orang kan suka rumah besar, kalau kecik nanti sempit dan tak selesa. Memang kita tak perlu takut pada makhluk halus seperti jin dan syaitan dalam rumah besar tapi kalau kita mempunyai rumah yang besar risiko untuk disamun memang tinggi. Para perompak dan pencuri memang suka pilih rumah-rumah besar dan mewah sebagai sasaran utama. Rumah aku kecik je tapi biarla rumah kecik asal bahagia.

Terharu beb....untuk laporan menyeluruh sila la ke sini


Ketiga

Saya nobatkan sebagai Blog Cikgu Green yang Baik Hati

Thanx to You Cik Puan Fantastic Ajane

Dia ni actually among my best friend semasa belajar muda2 dulu hehehe...
Banyak kenangan kami yang gila2..ketawa terbahak2 keja kami la..
(fuh..nakal jg sigu2 ni ya...huahuahua..)
Happy dapat tau dia pun mau buat blog...untuk Biz nya juga...

She's always there also whenever i need a friend to talk...
Juga..she gave me an award...
sebenarnya kan..ni award kedua saya...thanx sumandak...!


Jikalau diimbas kembali tujuan saya buat blog adalah di sebabkan Mystar saya..
tapi sekarang adalah lebih kepada ingin mengetahui dunia luar..
informasi baru..
kawan baru...banyak pengetahuan baru...
release tension yg paling murah dan cepat!
Tapi Mystar tetap ON ya...
(kihkihkih..promo sigu..)
Ok daa...

*Maaf pada blogger yg tidak tersebut ya...

8 ulasan:

Fantastic Ajane berkata...

aloo as... heheheh tekejut sa ko buat entri pasal sa ni...heheh.. neway thank you so much ma fren.. sa x lupa tunjuk ajarmu masa sa bru merangkak2 dlm blogging ni... drpd zero jg spt skrg ni kan..:)sama2 la kita berblogging aaa...:) tk k...
* adoii mo nangis bla ingat kenangan kita dulu2...

maisyah berkata...

hehehe..
sama-sama gia..
iya kan dulu2 kita 'sampalau' ja..pakai selipar..tudung tangkap muat ja..tapi pasal beketawa..ada saja..urrmmm...rindu kan...
someday i will post entry about this...ada masa i will.....

Uruchimaru @ kf berkata...

huhuhu sobx2 terharunye kf sigu..!
terima kasih ba utk catatan entry khas ni...sigu bile mo trn jb?klu trn jb sy banje taw !

geram sama itu putri!

simply nana berkata...

same la saya..mengagumi semua blogger2 yg up to date nie...terasa semangat berkobar2 bg saya blogger yg br nie...

maisyah berkata...

uru,
heh..jauhnya JB..ntah sampai ka x..
tp lau dr blog sampai la kan..becerita sm org Jb..hehehe..

maisyah berkata...

Yana..
blog yana pun seronok juga d baca..kadang senyum2 kambeng..hehehe..(tp saya senyum lagi cantik dr kambeng ya...)

Fantastic Ajane berkata...

ya ba as... ntah bla lg kita blh jumpa ni..punya la bejauhan tahap gaban... hehehhe..ni sa tulis sini ja sbb shoutbox ko x keluar2..myb line sa ni... heheh

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi insya Allah sampai..oh ye nnti klu kf trn sabah..sa imform iye..
ikutkan ari tu bln 9 kelmrin mo trn tapi ats sbb2 personal kena postponed bha..!

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010