Rabu, 20 Oktober 2010

Mode Rilekssss....

KAKANDA ADINDA
Suka lagu ni..tapi kita da ada cahaya mata..
coz kita sering berjumpa..(ihik..ihik..ihik...)
just for fun sesuai dengan mode kala ni...

RILEKS LA...


jom nyanyi2..


10 ulasan:

nadzirah aqilah berkata...

nak cakap juga!!
anis pun suka sangat2 lagu nie.. kiut rasa lirik dia.. hehehe

Uruchimaru @ kf berkata...

ehem3 sa dedikasikan lagu ini utk sigu maisyah & suami! hihi.....

maisyah berkata...

nadzirah: iya...kiut kan..suara penyanyinya pun kiut...cam pasangan muda2..wah..saya pun prasan muda loo...huhuhu..

Uru: Acik Uru..mama kita da ada kita la..putri..untuk acik Uru la..?hehehe..

Uruchimaru @ kf berkata...

oh ya ka..huhuhu.."malu tersipu-sipu"

*bz gilak ni ,tapi sa sempat2 je ni BW blog sigu..

oic lagu sms tu lagu dangdut kan?
penyanyi ria amelia..

"Bang … Sms Siapa ini bang
Bang … pesannya pake sayang-sayang
Bang … nampaknya dari pacar abang
Bang … hati ini mulai tak tenang.."

kat malaysia ade jga lagu sms..kristal band yg nyanyi ..tapi lirik ubah sikit..

2-2 ok sak!

psst sigu dah ok sakit tekak? hope dh oklah iye..=)

Uruchimaru @ kf berkata...

eh lupe mo kasi link lagu sms..

ria amelia..
http://www.youtube.com/watch?v=udGZYYHKF-8

kristal..
http://www.youtube.com/watch?v=3zoZYkJllvA

maisyah berkata...

Uru: tu aa..acik banyak sgt mkn ikan..eh..nda ka..oo..hahaha..
ok..thanx..

*nanti tgk sorg2 takut anak2nya ikut menari gedik wah...*

nadzirah aqilah berkata...

saya balas kat cni juga yea.. peacee!

hehehe... buli bha... lau mo taip sama panjang cam entry pun xpe.. lagi saya suka..
yup.. nadzirah aqilah tu nama adik2 anis.. sorang nadzirah sorang aqilah.. anis curi nama dorg.. kui3..

erkk.. intelek... errr... ----> garu kepala jap. hehehe

saya org kota kinabalu, eh.. bukan2..(ada hati nak jd org KK) saya org kota tinggi, johor..

saya tak kisah pun nak panggil anis ke nadzirah ke yg penting kenal siapa tuan nye.. tapikan... maaflah.. saya tak tau nak panggil sigu apa.. sigu maisyah ngam ka itu?

kadang2 saya pun suka membebel panjang2... jadi saya menempek disini buli kan?? (^__^)

SYaMiLa berkata...

tgh dok layan lagu..hmmm..ok gak... he3...

Recent Post "Cik T Makan T"

Sharinginfoz berkata...

betul tu relax

maisyah berkata...

nadzirah: Owh...gitu,ok guna anis la..
mau jd org KK? Org Sandakan x mau? hehehe..

syamila : ok kan...comel ba ni lagu..

sharinginfoz: ya..mesti manfaatkannya... rilex...

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010