Ahad, 13 Februari 2011

Posing terkini..

Pada cuti bulan 12 lalu, sempatla kami sekeluarga makan angin d Kota Kinabalu. Selalunya tempat tinggal pilihan kami ialah d Tabung Haji. Selesa dan berbaloila..bersih dan lengkap juga kan..

Banyak tempat kami pergi dan berposing2...jomla tengok posing maut dorang ni..


Adik-beradik ni kepenatan berjalan2 d 1Borneo..lepak suka hati baa..


Hehehe...tersadai dorang d luar kedai. Papa la ambil gambar ni..mamanya dlm kedai biasala...ibu-ibu ni...suma kedai mau singgah.


Wah..Putri mama ni seksi dcni...konon2 mau mandi..tapi ramai btul pengunjung d kolam air panas Poring masa tu..jadi cuma rendam2 kaki ja la...(tu kolam untuk rendam kaki..untuk mandi lain plak ya..)

Share ckit tentang tempat-tempat baru yg boleh dilawati d Kota Kinabalu ini...antaranya ialah Green Connection dan Fish Massage (actually x pasti nama sebenar nama tempat tu...coz x sempat pegi..)

Itu hero Sandakan ya..my daddy la..posing d hadapan pintu utama Green Connection

Dalam ni macam2 ada..nampak kecik..tapi bila masuk banyak corner2..wui..penat jg...tapi bestla..berbaloi dg harga tiketnya..


Ni d entrance jg..cam taman game la..cari harta karun si Jack Sparrow...tapi saya x benarkanla anak2 dan adik saya bermain d ctu...takut sesat plak..

Ok jom..tengok ikan dalam akuarium besar punya...

selain pertunjukkan ini..macam2 lagi haiwan dan spesis laut yang boleh ditemui dcni beserta maklumatnya sekali...tapi seribu kali sayang...gambar2 tu ilang bersama2 hape (handphone) ku yg ilang...uhuk2...





Ni antara penonton yang sempat berkumpul..ramai lagi d luar yg ketinggalan show tu...di hadapan cermin akuarium pula dipenuhi oleh kanak2 dan pelancong asing (orang putih, yg nda putih pun ada..)

Bah..tu saja untuk kali ini...Tata..Titi..Tutu...

13 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

eh ni cuti bln 12 kelmarin ka?


esok saya pi cuti pulak..ke kota singa.....lalala

psst sigu "bisai" tu ape?
*garu kepala*

nadzirah aqilah berkata...

huwaaa.. siokk bha tu...
sya pernah sampai tu d gunung kinabalu.. tp d kaki gunung jak..
nda larat mo panjat... hahaha
kolam air panas poring pun sya pernah sampai.. siokkk bha di sana...
d sana ada jambatan gantung jugak kan? sya pernah naikk!! hahaha..

psss... kak maisyah.. apa rahsia yang akak nak gtau tu? ini ka??

maisyah berkata...

Uchi-kay: yaka..syoknya..saya pn ada plan mau p singapore tp mantapkn kocek dulu br best kan..round habis memang.

'bisai' tu perkataan Brunei..maksudnya...cantik atau baik.. hee..

maisyah berkata...

anis: fuyoo..macam da round banyak tempat jg ya anis ni...ok la tu...luas pandangan luasla pengalaman kan..

oo..yg suspen tu...hee...bukan..

nadzirah aqilah berkata...

hehehe... keluarga angkat d ranau yang bw ronda2..

ohhh.. tau suda..!! suka plak sya dengar.. alhamdulillah.. putri bakal jd kakak ya... (^__^)

Uchi kay-f @hmad berkata...

sigu pe kbr?
hrp2 baek saje iyer..Daa :p

Fantastic Ajane berkata...

as.. ada bakal org baru to ur family ka? heheh congrats k..:)

Uchi kay-f @hmad berkata...

sigu!!!!!!!!! ngehx3

Uchi kay-f @hmad berkata...

sigu pe kbr?aduhai lamenye hilg..
bah aritu hp sa pun hilg juga tapi dpt balik...ngehx3..tapi skrg pki no baru..
hmm lame tak dgr citer si comel pu3...????

oklah minta diri dulu..

ps:-ti respond kat email sa iyer ttg kehilgn sigu...

Uchi kay-f @hmad berkata...

sigu pekabar?aduhai...

Uchi kay-f @hmad berkata...

salam sigu,rindunye ndak lagi dgr kbr biter urg sandakan skrg ni...pu3 nmpk smkin comel -->refer fesbuk

Uchi kay-f @hmad berkata...

*emo skjp*

siguuuuuuuu..aduyai kemane mghilang ni...sigu saya ade ole2 dri singapore,dah lme simpan nk kasi sigu pd sigu tapi itulah,tunggu respond dr sigu hampir sbln lebih...

oh iye klu x kbrtn nnti kirim almt pos pd saya ke email saya [pandorahan05@yahoo.com ]

sigu sda pki hp baru ka?kelmrin sda hp saya hilg juga tapi dpt balik,cume pki no baru..nntilah saya text thru email sigu..
oklah iyer adoi lame x tingu pu3..emm.:(

Uchi kay-f @hmad berkata...

sigu maisya,slmt hari guru 2011!

maaf iyer klu teroverrated utk komen yg lepas...;)

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010