Sabtu, 7 Ogos 2010

Lelong..Lelong..perabot rumah

Salam suma....Holaaa...

Peliknya entry kali ni..aku ni binis utama ku MYSTAR. Tapi ni da berbagai-bagai bisnis jadinya.
Tapi sesuaila blog ni pun namanya FAMILYBIZBUZ... ngee...so,apa2 pun bisnis yang dibuat maka akan dimuatkan dalam blog ku 'yang sedang-sedang saja'...

Ok..ada 2 buah perabot rumah yang masih baru. Kiranya kalau kawan2 beli di kedai perabot terpakai pun sama ja malah yang ni terjamin elok lagi. Owh saya kenal tuan punya perabot ni..cermat 'banget deh'.. Kalau bajet raya da ada maybe boleh cuba2 skodeng perabot2 ni.. Ataupun untuk rumah sewa atau pengusaha homestay yang sedang mencari-cari perabot murah tapi Baru..

Perabot pertama:

Perabot bernama
Lavender Sofa Set mempunyai tempat duduk 3, 2, 1. warna Ungu lembut. Baru digunakan untuk 7 bulan yang lalu...Harga asal RM 1700++ (means up sikit la tapi x sampai RM 1800). Harga Jual kini....RM 1100 ja..Kusyen tempat duduk tu special sikit boleh digunakan di kedua-dua belah...mudah di cuci pula tu..

Perabot kedua:

Perabot jenis
Lovely Garden Seat Set mempunyai 2 kerusi dan 1 table bulat. Warna Green Mate, corak ala-ala rotan gitu. Baru digunakan untuk 3 minggu dari tarikh hari ni..masih bau kedai geng.. Harga asal RM 800..Harga jual kini..RM 600 ja..Senang dibersihkan. Multi uses tau..boleh diletakkan di perkarangan tempat parkir mahupun taman hijau di belakang rumah anda dan juga di dalam rumah..Macam di rumah tuan rumah ni


Sejuk mata memandang..

so..macam biasa sesiapa yang berminat terutamanya orang sekitar Sandakan..bolehla hubungi saya ataupun leave your comment ok.
I''ll catch u up soon very soon..

8 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

esok luse sda boleh jual sofa plak shigu!

maisyah berkata...

hahaha..
kluarga minta tolong..ok jugala nanti c Uruchimaru kata x rajin update blog hahaha...
sori ya...sigu ni ada masa bz btul..

Fantastic Ajane berkata...

Cantiknya 2 mo djual as.... bcoz mo dakat raya ka?

maisyah berkata...

ya jane..lau ada kwn2mu d sdk ni..bleh juga rekomenkan k..

Mommy Pinky berkata...

Boleh guna template ni

http://www.bloggerstyles.com/zinmag-primus-blogger-template/

nur berkata...

menarik.. tapi dah penuh rumah..

Uruchimaru @ kf berkata...

oh ndapa shigu sa fhm

salam cik mai syah!

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..insya Allah

ikhlas dari rkn mayamu:-
bloger uruchimaru@kf

Serena Alia Marsha Marsha berkata...

assalamualaikum.. akak nak perabot (sofa set)tu... bole hubungi akak 0128231873.. tq��

Terbaru!!!

Follower atau yang Melawat ke Blog Mummy...LET'S EXCHANGE OUR LINK ...

Sekitar Majlis Pelancaran Mystar Sandakan 2010